Behandeling

Ondanks alle goede zorg die jij aan jouw lichaam geeft kun je sommige blessures niet voorkomen, simpelweg omdat er een oorzaak is die niet te voorkomen is, of een andere benadering nodig heeft. Blessures kunnen worden veroorzaakt door situaties van buitenaf, maar ook van binnenuit. Stress of trauma kunnen zowel mentaal als fysiek invloed hebben op jouw lichaam en zorgen voor een disbalans.

Yoga4Running biedt daarom naast de lessen en workshops hier, via haar dochterbedrijf FasciaFlow behandeling voor blessures en blokkades die jou en jouw lichaam beperken.

FasciaFlow staat voor het loslaten van zowel fysieke spanning/blessures als gedachten en patronen (zoals trauma’s) die zich vast zetten in het lichaam. Door een combinatie van verschillende behandeltechnieken worden oude patronen doorbroken en wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam aangesproken. Hiermee laten lichaam en geest spanning los en kan je weer pijnvrij en ontspannen bewegen.

Fasciaflow richt zich op drie gebieden:

– Blessure en Pijn

– Spanning en Stress

– Coaching

Meer informatie vindt u op https://fasaciaflow.nl

 

Namaste

 

“Mathilde heeft mij zeer goed geholpen bij mijn blessure. Zij heeft mij doen beseffen dat een ogenschijnlijk chronische blessure, na een jaar had ik mij er eigenlijk al in berust, vaak nog goed te behandelen is. Mathilde heeft er alles aan gedaan om mij te helpen…en dat is gelukt. Haar totaal benadering van lichaam en geest maakt de behandeling compleet. Top notch!”

Edward

“Tijdens mijn herstel van een auto ongeluk ben ik heel fijn geholpen door Mathilde. Ze weet de gevoelige plaatsen heel goed te vinden en te behandelen. Ik slaap veel beter dan de afgelopen tijd, door de ontspanning in met name mijn rug en schouders. Naast de behandelingen krijg ik oefeningen voor thuis die echt helpen. Mathilde is een topper!”

 

Ferwin