Het is ook mogelijk om onze docenten op de vereniging/club langs te laten komen om daar een van de workshops/bijscholingen te geven. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

15 september Contact met je Bekken

15 september 2024, 13:00 - 16:00

€85.00
fascia, fasciaflow, pelvic floor, stressrelease, vrouw, ontspanning, intuitie,

“Jouw lichaam is de tempel van de Ziel,
en jouw emoties zijn de sleutels…
het is zo belangrijk jou helemaal thuis te voelen in jouw ‘huis’…”

OSHO

Wil jij in contact komen met je bekken?

Veel vrouwen ervaren spanning in het bekken gebied, dit levert niet alleen fysieke klachten op maar daarmee stagneert ook je levens energie oftewel intuïtieve kracht.

We leven in een tijd waarin veel vrouwen (en mannen) leven vanuit het hoofd, waarbij ze hun innerlijke stem en onderbuik negeren. Een druk leven waarin diverse prikkels continue binnen komen en er veel tegelijk van je wordt verwacht zorgt ervoor dat de basis spanning in het lichaam ongemerkt verhoogd is.
Deze verhoogde spanning treffen we vaak aan in het bekken, daar waar juist onze verbinding met de levensenergie, intuitie en het gevoel van thuiskomen in jezelf huist.
We sluiten daarmee dus een belangrijk onderdeel van ons lichaam af.
In je bekken bevinden zich de vitale vrouwelijke organen zoals je baarmoeder, eierstokken en vagina. Deze organen zorgen voor je hormoonhuishouding, vruchtbaarheid, seksuele energie, levensenergie en je algehele vrouwelijke welzijn.
Als je niet weet hoe, is het een hele uitdaging om het bekkengebied te leren ontspannen. Maar wil je je vrouwelijkheid optimaal ervaren dan is het van belang dat je goed voor je bekken zorgt en in contact blijft met dit gebied.

Lichamelijk gezien is het zo dat wanneer de bekkenbodem te sterk is of te strak, je ook verschillende klachten kunt gaan ontwikkelen, zoals rugklachten, klachten in de benen, incontinentie, constipatie, pijn bij het vrijen, problemen tijdens de zwangerschap en rondom de bevalling.

Hoe meer je in contact bent met je bekken, des te meer sta je in je vrouwelijke kracht en hoe vitaler je je voelt. Het bekken vraagt om je liefdevolle aandacht, zodat spanning losgelaten kan worden en eventuele blokkades opgeruimd. En zodat jij als vrouw je vrouwelijke energie kan laten stromen en uitstralen.

Hoe weet je echter nou of je spanning vasthoudt in het bekken boden gebied? hoe weet je wanneer je ontspannen en aangespannen bent. Tijdens deze workshop leer je hoe je de spanning in je lichaam en met name in het bekkengebied kunnen detecteren en wat het grote belang is van het ontspannen van dit gebied op je hele lichaam

Tijdens deze interessante mini retraite/workshop met Juke en Mathilde ga jij je bekken en je bekkenbodemspieren ontdekken en onderzoeken, zodat jij een beter contact krijgt met dit intieme gebied in je lichaam.

Door der geleerde tips en oefeningen in je dagelijks leven toe te passen, krijg je meer controle over een deel van je lichaam dat nog te vaak omgeven is door schaamte en taboe.

Je ontdekt:

  • Meer over de anatomie van het bekkengebied
  • Contact te maken met je bekken met behulp van ademhaling
  • Je bekken ervaren vanuit beweging
  • dit alles te combineren voor je eigen plezier en ontwikkeling.

Gedurende de workshop leren we je niet alleen meer over het bekken bodem gebied op fysiek en emotioneel vlak maar ga je ook zelf ervaren door adem technieken, beweging en oefeningen hoe je nog beter kan landen in het bekken gebied.

 

Praktisch:

– Alleen voor vrouwen
– Maximaal 14 deelneemsters (minimaal 8)
– Inclusief koffie, thee en snacks

Gegevens

Datum:
15 september 2024
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
€85.00
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,

Locatie

yoga4running nieuw
Amalia van Solmstraat 155
Den Haag, 2595TA
+ Google Maps
Telefoon
0653902865

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
15/09/2024 Contact met je Bekken
Tijdens deze interessante mini retraite/workshop met Juke en Mathilde ga jij je bekken en je bekkenbodemspieren ontdekken en onderzoeken, zodat jij een beter contact krijgt met dit intieme gebied in je lichaam. Door der geleerde tips en oefeningen in je dagelijks leven toe te passen, krijg je meer controle over een deel van je lichaam dat nog te vaak omgeven is door schaamte en taboe. Je ontdekt: Meer over de anatomie van het bekkengebied Contact te maken met je bekken met behulp van ademhaling Je bekken ervaren vanuit beweging dit alles te combineren voor je eigen plezier en ontwikkeling. Gedurende de workshop leren we je niet alleen meer over het bekken bodem gebied op fysiek en emotioneel vlak maar ga je ook zelf ervaren door adem technieken, beweging en oefeningen hoe je nog beter kan landen in het bekken gebied.
85.00
13 beschikbaar