Runretraites

In een paradijselijk mooie omgeving trek je je even terug om alles te leren over yoga, hardlopen en …..voeding. Zo’n retraite kan je helpen om weer even echt aandacht te hebben voor zaken waaraan je in het dagelijks leven soms aan voorbijholt. Wat heeft je lichaam nodig? Wat heeft je hoofd nodig? Wat heb je als hardloper nodig?

We organiseren weekends running & yoga op de mooiste locaties om te leren ontspannen, blessurevrij en bewust hard te lopen en je bewust te worden van het effect van voeding. Tijdens de runretraite eet je verrassend lekker en gezond eten want op retraite zijn is tegelijkertijd een mini-vakantie met als doel genieten.

​In feite verenigen de retraites het nuttige (nieuwe kennis over hardlooptechniek, mindfullness, voeding) met het aangename: in de natuur zijn, goed eten en in goed gezelschap verkeren. Wat dat betreft is dit een echte feel good boost.

Aankomende runretraites

  • Runretraite Frankrijk

    28 mei 2020 - 2 juni 2020

    Ga met ons mee naar Frankrijk naar een heerlijk 4* Chambre d’Hôtes midden in de wijngaard prachtige wijnstreek van de bordeaux regio. We slapen in een fantastische 4* Chambre d’Hôtes, waar je heerlijk kan genieten van de rust, de mooie omgeving, het lekkere eten, een wijnproeverij van ...