Het is ook mogelijk om onze docenten op de vereniging/club langs te laten komen om daar een van de workshops/bijscholingen te geven. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1-daagse Access Energetic Facelift training

5 juli 2020, 10:30 - 17:00

$260

De Energetische Facelift van Access Consciousness is een dynamisch lichaamsproces dat niet alleen bedoeld is om je overtuigingen los te laten over ouder worden, maar vooral heerlijk is voor je hele lichaam. Je organen, je huid en je ogen… alles kan weer gaan stralen!

Het is een combinatie van diepwerkende lichaamsprocessen die een weldadige, ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam.

Wil jij deze prachtige energetische behandeling in één dag leren zodat er rust en ruimte ontstaat in hoofd en lichaam?
En die jij tevens na deze dag kunt aanbieden aan je gezin, familie en vrienden of binnen je praktijk?

Zowel het geven als ontvangen van een Energetic Facelift Behandeling zorgt voor ontlading van alles wat jou niet meer dient. Hoe mooi is het als jij de tools in handen hebt om het leven van jezelf én anderen leuker, fijner en lichter te maken?

Meer dan 28 verschillende energieën worden aangezet tijdens de behandeling.

Daardoor werkt het niet alleen door in het gezicht, maar krijgt het hele lichaam een lift, waarbij ook alle organen en weefsels worden meegepakt.

Deze behandeling zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen van binnen en van buiten. Het revitaliseert je cellen, ontdoet het lichaam van de effecten van veroudering en vermindert het oordeel naar je lichaam. Het reinigt, verzacht, verstevigt en verjongt. En dat is te zien! Wie wil er nou niet een stralende huid, uitgeruste blik en vermindering van rimpels en wallen? En daar komt geen apparatuur aan te pas! Enkel een zachte aanraking van het gezicht, de hals en het bovenlichaam. Na afloop voel je je heerlijk ontspannen, je hebt een heleboel ballast losgelaten en je ziet er blozend en stralend uit.

Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken (vaak in verband gebracht met veroudering). Ik heb ook zeer positieve ervaring bij mensen met Sinusproblemen en het kan zijn dat je een verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en meer flexibiliteit. Veel mensen ervaren meer innerlijke rust en ruimte, een beetje alsof ze op een ontspannende vakantie zijn geweest.

Met de Energetic Facelift heb je dus een zeer praktische tool in handen die een bijdrage kan zijn aan jezelf, je omgeving en eventuele cliënten. Wat voor mogelijkheden geeft dit lichaamsproces ook voor bijvoorbeeld schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten, beautysalons, sauna’s?

Iedereen kan het leren
Het mooie aan dit proces is dat het door iedereen te leren is.

Wat houdt een Energetic Facelift Class in?
  • Je geeft twee Access Energetic Facelift® behandelingen
  • Je ontvangt twee Access Energetic Facelift® behandelingen
  • Uitvoerige verbale energetische clearings op overtuigingen m.b.t. uiterlijk en ouder worden
  • Je krijgt een korte film te zien met uitleg van Gary Douglas en dr. Dain Heer, de grondleggers van Access Consciousness®.
  • Je ontvangt een uitgebreide handleiding en een geplastificeerde kaart met de handposities
  • Deelname certificaat met vermelding dat je een officiële Access Energetic Facelift® practitioner bent

 

Na deze dag ben je een officiële Access Energetic Facelift ® practitioner.

Voor deelname aan een Access Energetic Facelift class is geen vooropleiding vereist en is voor iedereen toegankelijk. De Access Energetic Facelift class is op MBO niveau.

Investering (wereldwijd vastgestelde prijzen):
€ 260,- bij de eerste keer
€ 130,- bij herhaling
Heb je een “money issue”? Laat het me weten. Er is altijd een mogelijkheid tot gespreide betaling.

Prijs is incl. koffie, thee en snacks en een eenvoudige lunch

 

Gegevens

Datum:
5 juli 2020
Tijd:
10:30 - 17:00
Kosten:
$260

Locatie

yoga4running nieuw
Amalia van Solmstraat 155
Den Haag, 2595TA
+ Google Maps
Telefoon:
0653902865