Het is ook mogelijk om onze docenten op de vereniging/club langs te laten komen om daar een van de workshops/bijscholingen te geven. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

22 oktober Adem & ijsbad workshop

yoga4running nieuw Amalia van Solmstraat 155, Den Haag

We doen het dit jaar nog 1 keer ONTDEK DE KRACHT VAN KOUD WATER Ontdek de kracht van koud water. Ervaar zelf de mentale en fysieke voordelen. Al eeuwenlang is bekend dat koud water en ademtechnieken een positieve uitwerking hebben op onze gezondheid. Van Hippocrates, Tibetaanse boeddhisme tot aan recente wetenschappelijke studies. Uit verschillende wetenschappelijke […]

Uitverkocht €42.50

Train je adem

yoga4running nieuw Amalia van Solmstraat 155, Den Haag

In deze workshop leggen we je uit hoe het ademsysteem werkt en hoe je deze kan trainen. Wat er gebeurt bij een verkeerd adem patroon waarbij iemand te hoog of te diep ademt. Wat de effecten op je training zijn als je verkeerd ademt maar ook als je een efficiënt adem patroon ontwikkelt.

Koop Tickets €17.50 14 tickets beschikbaar

Adem & ijsbad workshop 12 november

yoga4running nieuw Amalia van Solmstraat 155, Den Haag

In de workshop nemen we je in vogelvlucht mee in de wereld van de kou en adem; we gaan je meer vertellen over hoe je kou en adem kunt inzetten om gezond en fit te zijn en te blijven. En we gaan vooral aan de slag; we gaan samen een ademsessie doen als voorbereiding en na een goede warming-up begeleiden we jullie 1 voor 1 in het ijsbad.

Koop Tickets €42.50 3 tickets beschikbaar