Het is ook mogelijk om onze docenten op de vereniging/club langs te laten komen om daar een van de workshops/bijscholingen te geven. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

17 september Adem & ijsbad

17 september 2023, 14:00 - 16:00

€42.50
ijsbad koudetraining ademhaling adem gezondheid kou

ONTDEK DE KRACHT VAN KOUD WATER

Ontdek de kracht van koud water. Ervaar zelf de mentale en fysieke voordelen.

Al eeuwenlang is bekend dat koud water en ademtechnieken een positieve uitwerking hebben op onze gezondheid. Van Hippocrates, Tibetaanse boeddhisme tot aan recente wetenschappelijke studies.

Uit verschillende wetenschappelijke studies is gebleken dat koud water de gezondheid versterkt en de mentale weerbaarheid vergroot. Zo leidt het tot 29% minder ziekteverzuim, een betere bloedcirculatie, positieve mindset. Verder toont studie ook aan dat ademtechnieken in combinatie met koude training het kan helpen bij verlichting van een groot aantal klachten. Ook geef je je immuunsysteem een boost. Door de kou op te zoeken kun je jezelf beter warm houden en heb je het dus minder vaak koud.

Een paar andere voordelen op een rijtje:

  • ENERGIEKE START VAN DE DAG
  • VERHOOGDE WEERBAARHEID
  • POSITIEVE STEMMING EN MINDSET
  • BETER OMGAAN MET STRESS
  • VERHOOGD ENERGIE NIVEAU
  • VERBETERING VAN HET CONCENTRATIEVERMOGEN
  • VERBETERING VAN HET IMMUUMSYSTEEM

Tijdens deze adem & ijsbad workshop gaan we middels 3 pilaren Mindset, ademhaling en Koudetherapie (ijsbad) jou de meest optimale beleving geven.

In de workshop nemen we je in vogelvlucht mee in de wereld van de kou en adem; we gaan je meer vertellen over hoe je kou en adem kunt inzetten om gezond en fit te zijn en te blijven. En we gaan vooral aan de slag; we gaan samen een ademsessie doen als voorbereiding en na een goede warming-up begeleiden we jullie 1 voor 1 in het ijsbad.

De workshop duurt ongeveer 2-2,5 uur en is incl koffie, thee, water en iets lekkers.

Er is een maximum van 10 deelnemers, let op wacht niet te lang want vol is vol.

Gegevens

Datum:
17 september 2023
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€42.50
Evenement Tags:
, ,

Locatie

yoga4running nieuw
Amalia van Solmstraat 155
Den Haag, 2595TA
+ Google Maps
Telefoon
0653902865

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar