Het is ook mogelijk om onze docenten op de vereniging/club langs te laten komen om daar een van de workshops/bijscholingen te geven. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Eendaagse bijscholing Yoga voor hardlooptrainers

2 december 2018, 11:00 - 15:00

€70

In deze bijscholing hebben we een selectie gemaakt van yogaoefeningen specifiek gericht op de minder ontwikkelde gebieden bij hardlopers. Deze oefeningen zijn tevens afgestemd op de loophouding en –beweging om de spieren zo specifiek mogelijk te trainen. Daarbij leer je niet alleen de oefeningen zelf goed uit te voeren, maar tevens ze aan je lopers te doceren. Er wordt tevens aandacht besteed aan ademtechnieken en focus die hardlopers goed kunnen gebruiken.

Deze bijscholing wordt gegeven in samenwerking met  Bewust Hardlopen   in IJsselstein, waarbij voor de lunch wordt gezorgd. De kosten bedragen 70 euro (excl. btw) en geeft 2 licentiepunten op niveau 3. Je kunt je aanmelden via de aanmeldknop. Wanneer je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Je kunt na aanmelding nog kosteloos annuleren tot 2 weken voor de bijscholing. Bij annulering van 2 weken tot 1 dag voor de bijscholing dient 35 euro te worden betaald. Daarna dient het volledige bedrag te worden betaald.

Gegevens

Datum:
2 december 2018
Tijd:
11:00 - 15:00
Kosten:
€70
Website:
www.bewusthardlopen.nl/eendaagse-bijscholingen/

Locatie

Bewust Hardlopen
Utrechtsestraat 7
IJsselstein, 3401 CS Nederland
+ Google Maps
Website:
www.bewusthardlopen.nl/eendaagse-bijscholingen/