Het is ook mogelijk om onze docenten op de vereniging/club langs te laten komen om daar een van de workshops/bijscholingen te geven. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1-daagse Access Bars Training

23 februari 2020, 09:30 - 17:00

€150.00 – €300.00

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.
Je maakt als het ware je boekenkast leeg, ontdoet je van boeken die geen dienst meer doen of die je liever niet meer leest. Dit zorgt voor ruimte.

Wil jij deze prachtige energetische behandeling in één dag leren zodat er rust en ruimte ontstaat in hoofd en lichaam?

En die jij tevens na deze dag kunt aanbieden aan je gezin, familie en vrienden of binnen je praktijk?

Zowel het geven als ontvangen van een Access Bars Behandeling zorgt voor ontlading van alles wat jou niet meer dient. Denk daarbij aan negatieve gedachten, emoties, beperkende overtuigingen, oordelen en conclusies. Je zet je hierdoor vast en dat geeft vele beperkingen.

Hoe mooi is het als jij de tools in handen hebt om het leven van jezelf én anderen leuker, fijner en lichter te maken?

Wat zijn Access Bars?

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Met de Bars heb je dus een zeer praktische tool in handen die een bijdrage kan zijn aan jezelf, je omgeving en eventuele cliënten. Een Bars sessie zorgt niet alleen voor meer rust in je hoofd en je lijf, maar vooral ook voor ruimte in je hele wezen. De ontstane ruimte zorgt ervoor dat je in staat bent met meer gemak keuzes te maken vanuit je gevoel, je intuïtie te volgen en zaken vanuit een ander gezichtspunt te zien. Want hoe zou het zijn om aardiger en gemakkelijker te zijn voor jezelf én je omgeving?

Iedereen kan het leren

Het mooie aan dit proces is dat het door iedereen te leren is.

Wat houdt een Bars class in;

• Je leert de 32 bars punten op het hoofd
• Je geeft tweemaal een Bars behandeling en je ontvangt tweemaal een Bars behandeling.
• Je krijgt een korte film te zien met uitleg van Gary Douglas en dr. Dain Heer, de grondleggers van Access Consciousness®.
• Je leert de krachtige Clearing Statement
• Je krijgt uitgebreide uitleg over Bars en Access.
• Je krijgt bruikbare tools om meteen toe te passen in jouw leven.
• Je krijgt een uitgebreide uitleg van een drietal bodyprocessen vanuit Access Consciousness.
• Je ontvangt een complete handleiding, zodat je thuis alles rustig kunt nalezen.
• Je ontvangt een geplastificeerde kaart met alle Bars punten
• Na afronding van de dag ontvang je een certificaat en mag je jezelf een gecertificeerd Bars Practitioner noemen!
• Je mag en kan, na deze cursus, anderen Bars behandelingen geven en bent gekwalificeerd om de Bars in je praktijk toe te passen.
• Nadat je Bars Practitioner bent kun je deelnemen aan Bars Swaps. Dit zijn bijeenkomsten bij mij of elders in het land. Je kunt dan een Bars behandeling uitwisselen met andere Bars behandelaars.

Gun jij het jezelf om een dag heerlijk te genieten en ook nog een praktische tool te leren voor nog meer ontspanning, groei en bloei? Doe dan mee en kom het ervaren…

Investering (wereldwijd vastgestelde prijzen):

€ 300,- bij de eerste keer
€ 150,- bij herhaling
Kinderen tot 15 jaar deelname gratis, 16/17 jaar voor de helft van de prijs.

Heb je een “money issue”? Laat het me weten. Er is altijd een mogelijkheid tot gespreide betaling.

Prijs is incl. koffie, thee en snacks en een eenvoudige lunch

Gegevens

Datum:
23 februari 2020
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€150.00 – €300.00

Locatie

yoga4running nieuw
Amalia van Solmstraat 155
Den Haag, 2595TA
+ Google Maps
Telefoon
0653902865

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not available as this evenement has passed.