Het is ook mogelijk om onze docenten op de vereniging/club langs te laten komen om daar een van de workshops/bijscholingen te geven. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Je Looptechniek onder de Loep

21 maart 2020, 10:00 - 13:00

€25

Op 21 Maart organiseert Yoga4running samen met Run2Day een fantastische 3 uur durende workshop waarin we je looptechniek onder de Loep nemen.

Trainers Ton Bakhuis, Geeske van Mierlo en Mathilde Vlotman nemen je op deze dag mee en leren je de ins- en outs van het lopen.

We starten de dag met Looptheorie waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Loop anatomie,
  • Wat maakt lopen belastend,
  • Veel voorkomende blessures en
  • Het belang van goede loopschoenen en kleding.

Daarna volgt een praktijk deel waarin we in groepen de looptechniek onder de loep nemen en je meer informatie geven over jouw persoonlijke techniek en waar mogelijke verbeterpunten liggen.

Aan het einde van de workshop krijg je een mooie goodiebag mee naar huis en een hoofd voor trainingstips.

Deze workshop is een aanrader voor zowel de ervaren als beginnende loper die zijn looptechniek wil optimaliseren. Dus neem je vrienden mee en geef je op voor deze fantastische workshop

Wie zijn je trainers:

Ton Bakhuis: Al 17 jaar is Ton actief als hardlooptrainer en sporttherapeut. Ton is lang techniek trainer geweest bij de HRR. Tevens is Ton  sportmasseur, herstel- en techniektrainer.

Geeske van Mierlo: Loopt al een aantal jaar hard waarbij zij de nadruk legt op de juiste techniek en ademhaling. Ze heeft meerdere Start2Run groepen zeer succesvol begeleid

Mathilde Vlotman: Oprichter Yoga4running, waarin ze naast techniektrainingen individuele herstel en revalidatietraining geeft. Daarnaast is Mathilde Myofascial Release Therapeut en Triggerpoint masseur en ademtechniek coach.

 

aantal deelnemers: min15/max 40

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
21 maart 2020
Tijd:
10:00 - 13:00
Kosten:
€25

Organisator

Yoga4running
Telefoon:
653902865
E-mail:
info@yoga4running.nl
Website:
www.yoga4running.nl

Locatie

yoga4running nieuw
Amalia van Solmstraat 155
Den Haag, 2595TA
+ Google Maps
Telefoon:
0653902865