Het is ook mogelijk om onze docenten op de vereniging/club langs te laten komen om daar een van de workshops/bijscholingen te geven. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijscholing Yoga voor looptrainers (incl licentiepunten) op eigen club

31 december 2020, 08:00 - 17:00

€575

Op locatie; datum in overleg

Deze bijscholing duurt ongeveer 4,5 – 5 uur incl theorie en praktijk (en lunchpauze op eigen gelegenheid) en geeft 2 licentiepunten op niveau 3. (het is ook mogelijk de workshop in 3-3,5 uur te houden hiervoor geldt een korting van 100 euro)

Voor deze bijscholing hebben we een selectie gemaakt van yogaoefeningen specifiek gericht op de minder ontwikkelde gebieden bij hardlopers. Deze oefeningen zijn tevens afgestemd op de loophouding en –beweging om de spieren zo specifiek mogelijk te trainen. Daarbij leer je niet alleen de oefeningen zelf goed uit te voeren, maar tevens ze aan je lopers te doceren. Ook wordt er aandacht besteed aan ademtechnieken en focus die hardlopers goed kunnen gebruiken.

Ook komen de meest voorkomende hardloopblessures aan bod met oefeningen die je kunt aangeven ter voorkoming hiervan of ter ondersteuning van het herstel. In deze bijscholing leer je niet alleen de oefeningen zelf goed uit te voeren, maar tevens ze aan je lopers te doceren. De didactische aspecten dus met bij elke oefening het doel voor het hardlopen, de uitleg en de controle van de uitvoering.

Het maximale aantal hardlooptrainers wat per keer mee kan doen aan deze bijscholing is 20- 25.

De kosten voor deze bijscholing op locatie is € 575,- (incl btw)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
31 december 2020
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€575

Organisator

Yoga4running
Telefoon:
653902865
E-mail:
info@yoga4running.nl
Site:
www.yoga4running.nl