Het is ook mogelijk om onze docenten op de vereniging/club langs te laten komen om daar een van de workshops/bijscholingen te geven. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bijscholing Yoga voor looptrainers (incl licentiepunten) op eigen club

31 december 2019, 08:00 - 17:00

€575

Op locatie; datum in overleg

Deze bijscholing duurt ongeveer 5 uur incl theorie en praktijk en geeft 2 licentiepunten op niveau 3.  De bijscholing wordt gegeven in samenwerking met Bewust Hardlopen

Voor deze bijscholing hebben we een selectie gemaakt van yogaoefeningen specifiek gericht op de minder ontwikkelde gebieden bij hardlopers. Deze oefeningen zijn tevens afgestemd op de loophouding en –beweging om de spieren zo specifiek mogelijk te trainen. Daarbij leer je niet alleen de oefeningen zelf goed uit te voeren, maar tevens ze aan je lopers te doceren. Ook wordt er aandacht besteed aan ademtechnieken en focus die hardlopers goed kunnen gebruiken.

Ook komen de meest voorkomende hardloopblessures aan bod met oefeningen die je kunt aangeven ter voorkoming hiervan of ter ondersteuning van het herstel. In deze bijscholing leer je niet alleen de oefeningen zelf goed uit te voeren, maar tevens ze aan je lopers te doceren. De didactische aspecten dus met bij elke oefening het doel voor het hardlopen, de uitleg en de controle van de uitvoering.

Het maximale aantal hardlooptrainers wat per keer mee kan doen aan deze bijscholing is 15 – 20.

De kosten voor deze bijscholing op locatie is € 575,- (vrijgesteld van btw)

Tickets

Unlimited beschikbaar
Yoga voor looptrainers op locatie575.00

Gegevens

Datum:
31 december 2019
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€575

Organisator

Yoga4running
Telefoon:
653902865
E-mail:
info@yoga4running.nl
Website:
www.yoga4running.nl