Het is ook mogelijk om onze docenten op de vereniging/club langs te laten komen om daar een van de workshops/bijscholingen te geven. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Introductie workshop Access Bars

3 november 2019, 13:00 - 14:45

Wat als er een eenvoudige manier is om alle spanning, gedachten en emoties los te laten die in je hoofd zitten? Wat als je hoofd weer leeg mag zijn zodat er ruimte is voor nieuwe dingen en rust?

Wil je weten hoe?
Kom naar onze introductie workshop, dan vertel ik meer over wat Access Bars inhoud en kan je ervaren wat de bars doen en hoe het voelt.

Wat is Access Bars en wat doet het?

Er zijn 32 drukpunten op het hoofd die in verbinding staan met jouw karaktereigenschappen. Tijdens een Bars sessie worden de 32 punten op het hoofd in verschillende samenstellingen licht aangeraakt door de behandelaar, waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, conclusies, beslissingen, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd. Tijdens een Access Bars behandeling voel je je volledig ontspannen. Ook na een behandeling ben je ontspannen en ervaar je meer ruimte in het hoofd.

Je persoonlijkheid bepaalt hoe je handelt, hoe je dingen ervaart en welke patronen er zijn in jouw gedachten en doen. Die ik, die persoonlijkheid, heeft in de loop van je leven conclusies getrokken en verwachtingen gecreëerd. Het is zo, omdat het zo is en omdat je het altijd zo gezien en ervaren hebt. Je persoonlijkheid bevat ook herhalende gedachten en conclusies waarin je vast kunt zitten.

Tijdens een Bars sessie wordt je weer teruggezet in de daadwerkelijke jij, de daadwerkelijk blauw druk. De ruis wordt tijdens het hebben van de Bars sessie van de lijn afgehaald. Niet alleen uit dit leven ook uit de vele levens hiervoor.

In het kort “verwijdert” een bars sessie oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte innemen en je energie systeem zwaar en overbeladen maken.

Om een aantal van de 32 punten te noemen: lichaam, heling, communicatie, connecties, creativiteit, seksualiteit, gewaar zijn.

Wat wordt opgelost en opgeruimd krijg je werkelijk terug in meer ruimte en gemak in jouw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat jij wenst.

Wat zijn de voordelen van een Access Bars behandeling?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.

Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

 

Organisatoren

Fasciaflow
Sportclub Exercise

Locatie

Sportclub Exercise
Bucaillestraat 2a
Voorburg, 2273CA Nederland
+ Google Maps