Het is ook mogelijk om onze docenten op de vereniging/club langs te laten komen om daar een van de workshops/bijscholingen te geven. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Train je adem

28 oktober 2023, 15:00 - 16:30

€17.50

Om efficiënt en minder belastend te kunnen hardlopen, is het belangrijk dat we naast de spieren die we trainen voor een goede houding en beweging. Ook onze adem trainen.

De adem is heel lang ondergeschoven en onder gewaardeerd geweest. We trainden alles maar niet de adem want, zo dacht men, de adem is iets wat je automatisch doet.

Het klopt de adem behoort tot het autonome zenuwstelsel maar is tegelijk het enige onderdeel van het autonome stelsel wat je kunt beïnvloeden en wat tevens iedere cel in je lichaam beïnvloed.

In deze workshop leggen we je uit hoe het ademsysteem werkt. Wat er gebeurt bij een verkeerd adem patroon waarbij iemand te hoog of te diep ademt. Wat de effecten op je training zijn als je verkeerd ademt maar ook als je een efficiënt adem patroon ontwikkelt.

We gaan oefeningen doen om je ademspieren losser te maken en gaan ze trainen en zullen diverse ademtechnieken gaan oefenen en toepassen. Tijdens de workshop krijg je ook een paar handige ademoefeningen die je mee kan nemen voorafgaande aan de training, tijdens de training en om thuis te gebruiken.

Gegevens

Datum:
28 oktober 2023
Tijd:
15:00 - 16:30
Kosten:
€17.50
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Yoga4running
Telefoon
653902865
E-mail
info@yoga4running.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

yoga4running nieuw
Amalia van Solmstraat 155
Den Haag, 2595TA
+ Google Maps
Telefoon
0653902865

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar